Vroeger was het niet zo vreemd, je nam een oude auto, een stel vrienden, een flinke partij drank en rijden maar. Waar je uitkwam? Deed er niet toe.

Dat avontuur, dat trekt mij persoonlijk heel erg. Gek doen, lol maken en niet weten waar de avond je gaat brengen.

Vandaar dat ik het avontuur aan ga. Hoe? Dat zal ik even toelichten.

Ik heb namelijk een Renault Kangoo, in de volksmond ook wel flatgebouw genoemd. Daar heb ik de achterbank uitgehaald, vervolgens 2 matrassen bij gesneden zodat ik achter in kan slapen. Ik hoor u denken dat moet toch krap zijn? Nou als er een vent van 1.92m languit kan liggen is er voldoende ruimte. Ik kom er tenslotte niet om in de auto te zitten, ik wil de omgeving zien, foto’s maken, leuke dingen etc.

Nou heb ik het de hele tijd over – ik –, maar eigenlijk is het wij. Want ik ga samen met mijn vriendin de uitdaging aan.

Wij hebben ervoor gekozen om naar Scandinavië te gaan, en voor ons persoonlijk word Noorwegen dan de echte knaller. Lekker cruisen door de fjorden, prachtige gebieden bekijken, terwijl ik dit schrijf begint het kippenvel gevoel al op te komen.

Samen hebben we ervoor gekozen om voor de trip ongeveer drie weken uit te trekken, wat ruim voldoende moet zijn. Het voordeel daarvan is wel dat als het ergens goed bevalt, we in ieder geval niet meteen door hoeven!

Over drie weken, is het alweer bijna voorbij, maar dan kan ik wel zeggen dat ik de uitdaging ben aangegaan, en hoogst waarschijnlijk ontiegelijk gave dingen heb gedaan.

Tot over 3 weken.

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − twee =