Achteruitrijcameras maken een auto veiliger en makkelijker te besturen. Dertig keer steken om je gloednieuwe Volkswagen Golfje in te kleine parkeerplek te manoeuvreren: deze dagen zijn voorbij. De camera’s komen in soorten en maten, en zijn op verschillende manieren te monteren. Een geschikte voor jouw auto kiezen kan dus nog een beste klus zijn. In deze blog help ik je een handje met het kiezen van de beste achteruitrijcamera!

VZ-207 Pro

Met een lenshoek van 120 graden biedt deze kwalitatief uitstekende achteruitrijcamera een breed en haarscherp overzicht op de omgeving. Deze set wordt geleverd met een 7” kleurenmonitor waar u alles op kunt zien, tot wel 15 meter. Ook in het donker! De camera beschikt over vier infrarood lampjes welke ’s nachts te pas komen. Met een normering van IP69 is de camera stof- en waterbestendig. Ook bij hoge temperaturen en druk. Wasstraat-veilig dus! De verwarmde lens voorkomt condensatie.

VZ-107 Draadloos.

Niet zo handig met bekabeling en het wegwerken van snoeren? Je hoeft hem niet gelijk naar de garage te brengen. Draadloze achteruitrijcamera sets zijn zeer eenvoudig te installeren, en breed inzetbaar. Bijvoorbeeld op de caravan of trailer! Deze set bevat een VZ-C1 achteruitrijcamera, welke een lenshoek van 120 graden heeft en een nachtzicht van wel 10 meter! De SHARP CCD sensor verzorgt een haarscherp beeld waar je op de M107 monitor veel kunt waarnemen. Het 7” scherm heeft twee uitgangen, en er kan dus een additionele camera op aangesloten worden.

Bij Van Zwitserland zijn complete camera sets te vinden, met camera, monitor, benodigde kabels en accessoires. Deze kunnen worden aangepast op uw wensen en het type voertuig. Zoek je liever zelf een geheel unieke en gepersonaliseerde set uit? Dan kunt u zelf een combinatie samenstellen. Bel voor gespecialiseerde hulp en advies bij het samenstellen van de geschikte achteruitrijcamera set naar Van Zwitserland!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 1 =