Moet je direct van je auto af omdat je bijvoorbeeld in geld nood zit? Tegenwoordig is daar een oplossing voor. Er zijn tientallen auto-inkoop websites die je auto direct willen inkopen. In dit artikel vertellen we je meer over  de verschillende auto-inkopers en hoe ze te werk gaan.

Welke bedrijven zijn er?

Je auto verkopen kan bij verschillende bedrijven. Zo is Vandaagverkopen.nl bijvoorbeeld één van de grotere auto-inkoop websites in Nederland. Het bedrijf is al jaren actief in de autobranche en koopt dagelijks dan ook tientallen auto’s op. Uit onderzoeken vanuit RTL blijkt dat Vandaag Verkopen  de meeste centen biedt voor je auto.

Hoeveel geld krijg ik dan voor mijn auto?

Het is niet zo dat je meer geld krijgt dan bij een particuliere verkoop. Het is echter wel een ideale optie voor mensen die direct geld nodig hebben. Bij het aanmelden van de kenteken wordt er binnen no-time contact opgezocht met jou als persoon. Er worden een aantal vragen gesteld betreft de auto. In de meeste gevallen stuur je bij het aanmelden van de auto wat foto’s mee van wagen zelf. Dit doe je om problemen achteraf te voorkomen. De experts in kwestie kunnen dan al snel zien wat de auto ongeveer waard is.

Snel geld 2ehands Schipholtaxi

Ook voor taxibedrijven zijn er websites die snel geld geven voor hun auto. Schipholvervoerders rijden voornamelijk over de snelweg en worden vaak goed onderhouden. De Chauffeurs zijn vaak ZZP’ers en zijn zuinig op hun auto, dus een gebruikte taxi kopen is helemaal niet zo’n slecht idee, en kan echt geld besparen. Natuurlijk wil je geen 2e hands schipholtaxi hebben waar al meer dan 3 ton op de kilometertellen staat maar een diesel met nog geen 2 ton op de teller kan toch zeker wel een goed aankoop zijn. Taxibedrijven kunnen vaak duurdere voertuigen kopen omdat zij de BPM Belasting kunnen terug vorderen.

Voordelig 2e Hands Schipholtaxi

  1. Vaak goed onderhouden
  2. Alleen maar snelweg kilometers
  3. Vaak jonge auto’s 3 tot 4 jaar
Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 7 =