Een Schipholtaxi kan een stuk voordeliger. Met de komst van het wereldwijde web kun je immers alles goed vergelijken. De Schipholtaxi dus ook. Wat met een Schipholtaxi online boeken totaal anders is dan zomaar in de taxi stappen, is dat er veelal vaste prijzen worden gehanteerd. Let daar dus op met vergelijken. Een taxi online bestellen kan je tot de helft schelen als het een lange rit is, bijvoorbeeld van Schiphol naar Groningen.

Gemak en geen gestress.

Lekker makkelijk vooraf van je vakantie een stuk voordeliger Schipholtaxi bestellen. Omdat de tarieven online zoveel lager liggen is het een goed alternatief voor de eigen heilige koe. Als je de brandstof en het dure parkeren op Schiphol-Oost erbij optelt, dan zal het niet veel meer schelen. Met de taxi wordt je netjes boven op Schiphol bij de vertrekhal afgezet en bij terugkomst staat de chauffeur op loopafstand al weer voor je klaar. Parkeer je de auto op Schiphol-Oost dan zit je eerst met een pendelbus en een hoop gesleep met je koffers. Bekijk het aanbod van Schipholvervoerders dus eens serieus. Zelfs de kosten van het openbaar vervoer kunnen al hoger zijn.

Met een groep of gezin, neem een taxibus!

Weer zo een gemak van online bestellen. Je kan gewoon een taxibus voor zes of acht personen bestellen. Daar boven mogen taxibedrijven niet vervoeren, dus dan twee taxi’s of informeren bij de klein touringcar bedrijven. Als je de tarieven van de acht persoons taxibus deelt door de acht passagiers ben je zelfs vaak goedkoper uit dan een deeltaxi!

Tip: Kijk ook eens op Taxi to Airport voor een Schipholtaxi !

Zakelijk ook goed te doen!

Een zakelijk taxi naar Schiphol is online goed te regelen. Mede omdat het gebruik van taxi’s erg duur is en de slechte situatie op Schiphol, zoeken bedrijven ook hun toevlucht op internet. Ze willen een vaste partner die te vertrouwen is. Het is belangrijk dat als er gasten uit het buitenland overkomen, er op tijd een taxichauffeur voor hun klaar staat om ze te verwelkomen.  Speciale services zoals het laten opwachten van gasten bij de aankomsthal of de meetingpoint is allemaal mogelijk. Bedrijven kunnen meestal op rekening rijden of per creditcard betalen. Taxibussen zijn er ook via internet met alle luxe te bestellen. Mercedes Viano met lederen bekleding en natuurlijk voor warme dagen een airco is al heel normaal.

Even op een rijtje de voor en nadelen:

1.      Schipholtaxi op internet bestellen is een stuk goedkoper!

2.      Keuze (luxe) taxibussen en personenwagens.

3.      Makkelijk vooraf te regelen en betalen.

4.      Meer zekerheid vaste tarieven.

5.      Traceerbaar, stel je vergeet wat in de taxi.

6.      Nette wagen en chauffeur.

De nadelen:

1.      Nadelen zien wij niet, wel als je niet via internet boekt!

2.      Stap je zomaar in een taxi, pas op voor omrijden.

3.      Je weet van te voren geen prijs!

4.      Pas op Schiphol op voor ronselaars.

5.      Vergeet je wat dan ben je het echt kwijt!

6.      Kan niet vooruit reserveren en betalen.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 16 =