De geruchten gaan al langer in de rondte, maar van de week besloot het PR team van Porsche dan uiteindelijk de onthulling van de nieuwste variant van de 911 te tonen. De Porsche 911 R. Deze auto moet de spierbundel van de karakteristieke familie worden. Brute kracht in combinatie met een handgeschakelde motor is het recept.

De 911 R is gebaseerd op zijn broertje de 911 GT3, de raceauto van Porsche die op meerdere circuits wordt ingezet. Een 3.8 liter boxermotor met ongeveer 475pk is het maximale wat er uit de typische auto van Porsche te halen valt. De echte specificaties zijn nog geheim en tot nu toe moeten we het met een paar vluchtig geschoten plaatjes doen. In Geneve zal komende week meer informatie over de nieuwe krachtpatser onthuld worden. Daar staat hij samen met zijn kleine broertje de nieuwe 718 Boxter tentoongesteld.

Op de weg is het belangrijk dat jij je veilig en verantwoord gedraagt en geen gevaar vormt voor je omgeving. Dit kan ook door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Wist je bijvoorbeeld dat uit Amerikaans onderzoek blijkt dat door het installeren van een achteruitrijcamera het aantal ongelukken met de versnelling in de achteruit tot wel 52% afneemt. Het hebben van een achteruitrijcamera verzorgd een stukje extra overzicht en veiligheid. De overheid is dan ook bezig om te kijken of het mogelijk is om achteruitrijcamera’s verplicht te maken en wat de gevolgen hiervan zijn. Een paar jaar geleden was het revolutionair dat de dode hoek spiegel verplicht werd, tegenwoordig zijn alweer veel voertuigen voorzien van een achteruitrijcamera. Een dergelijke camera laat het aantal ongelukken met een achteruitrijdend voertuig afnemen met meer dan 50%. Er wordt dan tegenwoordig ook door de overheid onderzocht of het mogelijk is om een achteruitrijcamera verplicht te maken. Heb je nog geen achteruitrijcamera op je voertuig? Tegenwoordig is het mogelijk om een achteruitrijcamera draadloos te installeren. Zo worden hoge installatie kosten vermeden en kan deze camera ook makkelijk vervangen worden.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 4 =