Ik ben eigenlijk constant in de weer met mijn Mercedes. Voor mij is dit mijn primaire hobby, sleutelen aan de auto. Er is altijd wel iets dat beter kan. Zo ook de schokdempers natuurlijk met de juiste schokdempers rijd je veel lekkerder en tevens is het zo dat je de auto enigszins kan verlagen wat zorgt voor die gave Fast en Furious look zeg maar. Daar was ik eigenlijk voornamelijk op uit ook, dus zowel op functioneel als esthetisch vlak wilde ik verbeteringen te weeg brengen.

Het probleem met auto onderdelen alleen is zijn vrij prijzig dus dat car tuning en styling is niet bepaald de meest goedkope hobby om er op na te houden. Maar wie niet rijk is moet slim zijn dus ik ben gaan zoeken op Google naar de beste webwinkels en of er nog deals zijn. Na een paar uur zoeken en vergelijken kwam ik uit op Extreme-Carstyling. Zij hebben een groot assortiment Koni schokdempers die men hier kan vinden. Koni is een Nederlands merk en een van de voorlopers op schokdemper gebied, dus veel beter dan dit vind je doorgaans niet.

Tevens nu we toch bezig zijn en de prijzen reuze mee vallen zat ik ook te denken aan een uitlaat. Ze hebben tevens fantastische uitlaat systemen van het merk Fox uit Duitsland. Met zo een uitlaat heb je echt een fantastisch geluid, en zijn gewoon een stuk beter dan de standaard uitlaten die op je auto zitten bij aankoop. Die heb ik dan ook er maar bij besteld dan bespaar ik de verzendkosten. Tevens bij extreme-carstyling dus. De gegevens van de winkel zijn als volgt overigens:

Extreme-carstyling
Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk, Nederland
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: +31 228 760 008
URL: https://www.extreme-carstyling.nl/

Enfin de onderdelen had ik binnen een dag binnen, en een paar weken na installatie kan zeggen dat geslaagde verbeteringen zijn van mijn Mercedes.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 2 =