nüvi productlijn met 5- en 6-inch display en Head-up Display Plus (HUD+)

Garmin kondigt een range met nieuwe autonavigatie toestellen aan: de 2014 Essential Serie bevat betaalbare nüvi toestellen met 5- en 6-inch displays. Daarnaast kondigt Garmin ook  de Head-Up Display Plus aan (HUD+). Dit is een combinatie van Garmin’s populaire head-up display met een nieuwe, gratis smartphone app. De nieuwe navigatie toestellen en de HUD+ zullen getoond worden op de Garmin stand tijdens de CES (South Hall 4 #35812) en worden in februari 2014 verwacht.

 “Met onze nieuwe lijn van navigatie producten, bieden we onze klanten nog meer keuze om premium Garmin navigatie in de auto te hebben,” vertelt Dan Bartel, Garmin Vice President Wereldwijde Verkoop. “Met nieuwe nüvi modellen en een head-up display met gratis app, helpen Garmin’s nieuwe navigatie toestellen bestuurders om vertragingen en potentiële gevaarlijke situaties op de weg te vermijden .”

 

2014 Essential Serie: de eerste nüvi modellen met een 6-inch display.

Met een helder 5- and 6-inch duale oriëntatie display, zijn de nüvi 56/55 en nüvi 66/65 betaalbare navigatie toestellen om van A naar B te komen. De nieuwe navigatoren beschikken over premium functionaliteiten en hebben een opgefriste gebruikersinterface dat voor kort alleen beschikbaar was op de Advanced Serie. Nieuw op de Essential Serie is lifetime1 verkeersinformatie  met gesproken verkeersaanwijzingen op een aantal modellen dat helpt om files en opstoppingen onderweg te vermijden. De functie verderop toont een continue stroom van interessante punten (POIs) naast de kaart. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om een tankstation of een restaurant op de route te vinden. In de zoekbalk kunnen adressen of POIs eenvoudig gevonden worden met slechts enkele klikken. De Essential Serie 2014 wordt geleverd met Garmin RealVoiceTM, een verfijnde spraaktechnologie voor afslag-voor-afslag aanwijzingen die klinken als een vriendelijke, menselijke stem. De nieuwe nüvi toestellen waarschuwen bestuurders wanneer ze in een gebied rijden waar een school staat en het veiligheidscamera alarm helpt om veilig en volgens de juiste snelheid te rijden. De rijbaanassistent met knooppuntbeeld helpt om vol zelfvertrouwen te navigeren op knooppunten. Alle Essential toestellen worden voorgeladen geleverd met gedetailleerde kaarten, miljoenen POIs en lifetime kaarten op geselecteerde modellen.

 

HUD+ met nieuwe Smartphone App

HUD+ combineert Garmin’s populaire, draagbare head-up display met een nieuwe gratis app: de “Garmin HUD app”. HUD+ projecteert helder en duidelijk aanwijzingen op een transparante film op de voorruit of op het meegeleverde reflectieonderdeel. Het ontvangt navigatie informatie via een Bluetooth®-connected smartphone via de gratis Garmin HUD navigatie app (met kaarten van heel Europa), verkrijgbaar via App StoreTM, Google PlayTM of Window Phone® Store. Door uitgebreide weginformatie in één oogopslag te leveren, direct in het zicht van de bestuurder, kan HUD+ de veiligheid verhogen en afleiding van de bestuurder verminderen. HUD+ heeft een verkoopadviesprijs van € 179.

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − zeven =