Met onze diensten van de auto slotenmakerij loop je nooit vertragingen op als je problemen krijgt met de sleutels of het slot van je wagen. Onze 24/7 pechdienstverlening zorgt ervoor dat een beroepsslotenmaker snel bij jou ter plaatse is om gesloten deuren of koffers te openen, om afgebroken sleutels te verwijderen, om duplicaat sleutels te maken en om allerlei oplossingen te bieden bij problemen met sleutels en sloten.

Laat je niet tegenhouden door het feit dat je jouw sleutels in de wagen of de koffer hebt gelaten. Haal je geen hoge sleepkosten of factuurkosten van dealers op de hals, omwille van het oplossen van problemen met sleutels en sloten. Bel onze auto slotenmakers dienstverlening op om snel ter plaatse geholpen te worden. Heb je jouw sleutels met afstandbediening verloren? Wij kunnen je een nieuwe bezorgen! Is jouw sleutel afgebroken in het slot? Geen probleem; we zullen de afgebroken sleutel eruit halen en een nieuwe stevige sleutel maken binnen enkele minuten.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het openen van portieren, koffers, handschoenkastjes, het losmaken van stuursloten en andere auto sloten. Als de ontstekingssleutel of de sleutel met afstandbediening of anti diefstalsysteem dient vervangen te worden, dan kunnen wij dat snel verhelpen. We kunnen je snel ter hulp komen en je snel weer op weg helpen.

 

Heb je veiligheidssleutels of lasersleutels nodig? Sleutels met een code, sleutels voor motoren, auto’s en vrachtwagens , dat is allemaal waar wij voor staan. Wij zijn in staat om voertuigen te openen zonder het raam of de verf te beschadigen. Het is al erg genoeg als je bent buitengesloten zonder dat je nog je probleem verergert door je voertuig te beschadigen omdat je probeert erin te geraken. We zijn enkel een telefoontje van jou verwijderd en staan klaar om je dag en nacht te helpen.

 

Volledige dienstverlening in de auto slotenmakerij is meer dan enkel maar een slogan voor ons bedrijf. Wij beschikken over goed opgeleide professionele slotenmakers die kunnen omgaan met alle nieuwste high tech slot- en sleutelsystemen. We kunnen duplicaten van sleutels en beveiligingssleutels maken of gewoon een slot voor je openen als dat nodig is. Roep ons ook als je jouw sloten van een nieuwe sleutel wil voorzien als bijkomende veiligheidsmaatregel. We staan paraat als je ons nodig hebt!

 

 

 

Categorieën: Geen categorie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × drie =